Jackpot6000

Jackpot6000 är vad man brukar kalla urmodern till alla videopoker maskiner och är med andra ord en riktig klassiker. Den finns på de allra flesta casinon online och spelas flitigt. Den har fått sitt namn av att du kan vinna upp till 6000 mynt på en spelomgång.

 
Jackpot6000 är en enkel spelmaskin som består av tre hjul och fem insatslinjer. Den har jokrar, supermeter-läge och ”dubbelt upp” om krona eller klave. Varje spelomgång kan du alltså satsa på mellan 1 och 5 linjer. Som minst kan du satsa ett mynt på en linje och som max tio mynt på alla fem linjerna, alltså två mynt för varje insatslinje. Du hittar utbetalningstabellen längst upp till vänster på Jackpot 6000. Här finns också en jokervinsttabell som visar vilka vinster som gäller för tre jokrar på en linje.
 
Om du vinner på Jackpot6000 kan du välja mellan att satsa en del av eller hela din vinst på krona eller klave. Då har du 50 procents chans att dubbla din vinst. Spelar du på maxinsatsen på Jackpot6000 och har turen att vinna, får du möjlighet att välja Supermeter läget. I detta läge är insatserna högre med 20 mynt på alla fem linjerna. I supermeter läget vinner du också om det dyker upp två jokrar varsomhelst på hjulen.