Videopokermaskinen är en av de mest populära spelmaskinerna som finns och spelet som toppar listorna är Jacks or better. Ett spel som både är spännande och ger chans till riktigt stora vinster. Som du kanske förstår genom namnet så handlar det om att man ska få par i knektar eller bättre. Det är på de kombinationerna som man kan vinna mest pengar i detta spel.

 

Målet med spelet är naturligtvis att få en så bra pokerhand som möjligt bestående av fem kort och ju bättre hand, desto mer pengar står att vinna. Hur mycket man kan vinna på varje hand är alltid förutbestämt och du hittar vinsttabellen i spelet. Även om du spelat det förut så är det en god idé att alltid titta på vinsttabellen. Det är nämligen som så att det finns några olika varianter av detta eminenta spel. Det är därför inte självklart att utbetalningen ser likadan ut på alla maskiner.

Börja spela

För att börja spela Jacks or better på en videopokermaskin så behöver du såklart några slantar att satsa. När du satt in dina pengar i maskinen så är det dags att bestämma sig för hur många krediter som du vill satsa på varje spelad hand. Du kan välja att satsa mellan 1 och 5 krediter på varje hand. Tänk nu på att ju mer du satsar per hand, desto mer kan du vinna. Nu är det dags att trycka på deal-knappen, då kommer de första fem korten att delas ut till dig. Nu väljer du vilka kort du vill spara och vilka kort du vill slänga. Gör bytet och se vad du får, det som gör detta spel lite annorlunda än vanlig poker är att du faktiskt måste ha knektar på hand för att vinna något alls. Har du en hand utan par i knektar så vinner du ingenting annars vinner du enligt den vinsttabell som finns. Det absolut bästa när du spelar detta spel är att det finns varianter där vissa kort är ”flygande”. Det betyder att dessa kort kan vara precis vad som helst, du väljer.

 

Det är riktigt roligt och enkelt att spela Jacks or better, det finns ingen tidspress och du behöver inte bry dig om andra spelare. Ta det bara lugnt och välj kort att spara och slänga i din egen takt. Så småningom kommer du att märka att det finns en hel del bra taktiker att välja mellan.